Ágoston mindennapjai

Ágoston boldog mindennapjai képekkel és videókkal.

Ágoston három éves lesz

Lilypie Third Birthday tickers

Utolsó kommentek

  • Dujv: Gyönyörűűűűűűűűű még mindig! De legjobban a "garázdálkodás" utáni képek tetszenek! :o)))))))))))))... (2010.03.24. 11:59) Friss képek a majdnem egyévesről
  • Bambi1978: mintha csak Bennyről írtál volna, nálunk is ugyanez megy... :) (2010.03.17. 21:12) Hiszti-Pisti és a számítógép
  • Dujv: Hehe... éppen UGYANILYEN bilit vettünk tegnap délután Pannának!!! :o))) Majd ma kipróbáljuk a dolg... (2010.02.02. 07:36) Cím nélkül
  • Dujv: :o)))) Nincs hari!!! De tényleg ne parázz, lehet Ágos előbb fog járni, és majd onnan megy vissza m... (2009.12.09. 09:29) Kúszni vagy nem kúszni
  • Utolsó 20

Naptár

Zenéink

Ágoston visszatér

2010.09.14. 12:23 - vinczeo

Nagyon régen írtam már Ágostonról. Remélem sokan hiányoljátok a bejegyzéseket!

Sajnos nem úgy alakultak a napjaim hogy időm lett volna megosztani Veletek Ágoston napi történéseit. Pedig sok minden történt/ történik velünk azóta.

Nem hinném hogy sokat segítene ha most visszamenőleg leírnék mindent, hiszen lassan 5 hónapja nem született bejegyzés :-((. Tényleg sajnálom. Inkább megosztom Veletek mik a friss történések.

Ágoston augusztus 1-én elkezdte a bölcsődét. Féltem kicsit, nem e túl fiatal még ehhez, de szerencsére nagyon jól érzi magát. 11 gyerek vana csoportban, fele külföldi, angol, svéd, német, olasz, indiai csöppség, Ágostonnal hasonló korúak. 3 gondozónéniük van, mindhárom tele szeretettel és kedvességel. Ágoston is nagyon szereti Őket. Az egyikük csak angolul beszél hozzájuk, és nekünk szülőknek is csak angolul szabad hozzá szólnunk ha a gyerekek is hallják. Hamar kezdetét vette Ágoston nyelvtanulása. Mi nagyon örülünk ennek a lehetőségnek.

A beszoktatás nem volt egyszerű, Anyukám nagyon sokat segített benne mivel nekem dolgozóba kellett mennem és nem Én tudtam ott lenni a beszoktatáson. Kb a 2. hét végére jutott el oda Ágoston hogy már érdeklődve ment be a többiekhez és ha otthagytuk már csak picit sírt. Mára mindez már a múlté:-)). Imád bölcsődébe járni. Ő eszik a legtöbbet és Ő alussza a leghosszabbat. Apu csak Vezérbölcsődésnek hívja. Már vannak a bölcsiből hozott dolgai: ha valami nem tetszik neki csapkod (ennek nem annyira örülök), lábújhegyre állva, kezét a magasba tartva mászkál a lakásban-ezt biztos egy gyerekdal vagy mondóka elmutogatása során őrizte meg magának. Irtó sokat dumál a maga nyelvén, nagyon szórakoztató tud lenni:-)). Az első értelmes szó amit megtanult a "tessék" . Nem Apa, nem Anya, TESSÉK. Mondjuk még mindig jobb mintha a NEM lenne az első szava.

Mindent egybevéve, mi azt tapasztaljuk, hogy Ágoston jól érzi magát a bölcsikében. Vidáman mosolyog amikor reggel megérkezünk és mindig jókedvűen találom amikor érte megyek.

A nagy szívfájdalmam csak annyi hogy attól félek le fogok maradni bizonyos dolgokról hiszen ezekben a hónapokban napról napra új dolgokat produkál.

Fogzás ügyileg is felgyorsultak az események. Már 11 foggal büszkéledhetünk, abból 4 rágó. Szerintem most jöhetnek a szemfogai mert napok óta ömlik a nyála, ökle állandóan a szájában, és éjszakánként is fel-fel sír. Ezt leszámítva, Ágoston egészsége nagyon jól szolgál. Soha semmi baja. Erős kislegény. Nyáron átestünk a roesola/ 3 napos láz című gyerekbetegségen de ennyi is volt. Készülök beadatni neki a bárányhimlő elleni védőoltást, mivel már bekerült közösségbe és ez az egyetlen himlő amit nagyon nem tanácsos kisfiúknak elkapni állítólag.  

Ja! A legfontosabbat majdnem elfelejtettem! A bölcsődében, Ágostonnak kék dominó a jele.  

Hát így egy szuszra ennyi. Ígérem ezentúl megint rendszeresen tudósítok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agostoncsik.blog.hu/api/trackback/id/tr72295272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása