Ágoston mindennapjai

Ágoston boldog mindennapjai képekkel és videókkal.

Ágoston három éves lesz

Lilypie Third Birthday tickers

Utolsó kommentek

  • Dujv: Gyönyörűűűűűűűűű még mindig! De legjobban a "garázdálkodás" utáni képek tetszenek! :o)))))))))))))... (2010.03.24. 11:59) Friss képek a majdnem egyévesről
  • Bambi1978: mintha csak Bennyről írtál volna, nálunk is ugyanez megy... :) (2010.03.17. 21:12) Hiszti-Pisti és a számítógép
  • Dujv: Hehe... éppen UGYANILYEN bilit vettünk tegnap délután Pannának!!! :o))) Majd ma kipróbáljuk a dolg... (2010.02.02. 07:36) Cím nélkül
  • Dujv: :o)))) Nincs hari!!! De tényleg ne parázz, lehet Ágos előbb fog járni, és majd onnan megy vissza m... (2009.12.09. 09:29) Kúszni vagy nem kúszni
  • Utolsó 20

Naptár

Zenéink

Boldog Új Év...

2011.01.16. 17:10 - vinczeo

 

Lassan megint eltelt 3 hónap és nem írtam Ágostonról.
Pici fiunk e hó 15-én múlt 21 hónapos.
A decemberi ünnepek gyorsan elteltek, sajnos nem voltam túl sokat szabadságon. Mindezt leszámítva nagyon jól telt az együtt töltött idő. 
Ez a karácsony nagyon más volt mint az első. Ágoston már felfogta miről is van szó és talán ennek hatására nagyon élvezte az egész karácsonyi herce-hurcát, még az utazgatások sem vették el kedvét. Mindenhol rengeteg szép ajándékot kapott és mindenhol eljárta a karácsonyfa-tanácot a nagyszülők legnagyobb örömére. Ez gyakorlatilag abból állt, hogy amint "felcsendült" a karácsonyi ének legyen az a "kiskarácsony" vagy a "mennyből az angyal", Ágoston már táncra is perdült, sumo bírkózókhoz hasnló mozdulatokkal pörgött a karácsonyfa körül. A műsorszám befejeztével pedig természetesen megtapsolta magát. Rengeteget nevettünk rajta.
A másik nagy szenzáció a csillagszóró volt. Szerintem kb. 3 csomag fogyott el belőle/este, de Ágoston egyszerűen nem tudott betelni vele. Minden alkalommal amikor meggyújtásra került egy, hangosan sikítozott neki. Nagyon élvezte.
 A szilveszter már csendesebben telt, délután jó nagyot aludt, így éjfél is elmúlt mikor végre sikerült elaludnia. Jó volt az Ő puszijával kezdeni a 2011-et.
Január 3-tól nagy változások következtek be. Apája hétfőtől csütörtökig Szegeden dolgozik, csütörtök este ér haza. Emiatt kissé problémás a bölcsődébe járás de szerencsére van segítségünk.(Köszönjük mindenkinek.)
Ágoston még mindig imád bölcsikébe járni, bár mostanában kissé foghíjasra sikerült a kisebb nagyobb betegségek miatt.
A beszéddel még kicsit hadilábon állunk, már ami az érthetőséget illeti. Sok szót mond már de a 2 szavas mondatokig még nem jutottunk el. Szépen mondja hogy Apa, Anya, Mama, Papa, Autó, Tattó(traktor), Cső, Csüccs, Duda, Ement, Hamma, Sihuhu és mindent ami számára fontos de még nem konbinál. Tudom, hogy nem kell emiatt aggódnom mert minden gyereknek más a tempója. Ennek ellenére nagyon hatékonyan megérteti magát, és halandzsázva is simán lenyom 3-4 perces monológokat de sajnos egy szót sem értünk belőlük.
Kb. 1.5 hónapja más játék nem létezik csak az autózás. Mindenhol autózik és kb 30 darab ilyen-olyan kisautónak a tulajdonosa. Nagy műgonddal állítja őket sorba a TV-s szekrényen, vagy ott ahol éppen kitalálja.
Másik kedvenc, de szintén autó kategória a 10 darabból álló Thomas kisvonatos szett amit egri Papájától kapott egy szilvásváradi kirándulásos-ebédelős délután, miután az istennek nem lehetett elrángatni a játékárustól. Így meg kellett neki venni a sihuhukat:-)). Annyira ügyes, hogy már össze bírja a mozdonyokat akasztani azokkal a kis pöckökkel. Természetesen olyankor megtapsolja magát :-).
Hát így vagyunk. Friss képeket nemsokára hozok.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agostoncsik.blog.hu/api/trackback/id/tr522588232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása